NAŠA ZGODBA

HEIJUS

Za blagovno znamko HEIJUS stojiva dva mlada študenta, Andrej in Valentina, ki sva idejo začela razvijati že kot dijaka na Gimnaziji Novo mesto, kjer so nama odlični profesorji pomagali do super rezultatov na slovenskem podjetniškem tekmovanju Popri, ki naju je vodilo do dobrih rezultatov tudi na mednarodnem tekmovanju Genius Olympiad. Danes pa sva oba študenta, Andrej študira strojništvo, Valentina pa biotehnologijo, in idejo HEIJUS razvijava naprej.

OD KJE IDEJA?

HEIJUS IDEJA

Jabolčni sok je ena taka stvar, ki je vsakemu blizu, je praktično zapisan v slovensko tradicijo. Le vprašajte otroka kateri sok bo: ‘jabučni’. Kaj naročite ko greste na pijačo pa ste že dve kavi danes: deci jabolčnega soka in deci vode. Itak. V HEIJUS-u smo ta »deci soka« izboljšali. Zelo izboljšali …

NAŠA MISIJA

HEIJUS MISIJA

Naša misija je potrošnikom ponuditi boljšo alternativo obsoječim pijačam z poudarkom na trajnostnih sestavinah in pakiranju. HEIJUS je narejen izključno iz svežih lokalnih jabolk, je sveže izstisnjen in ni pripravljen iz koncentratov! Sok pri prešanju ni filtriran, kar mu daje ‘motni’ videz, to pa pomeni samo to, da je v soku ostalo več jabolka – zato ohrani znatno več koristne hranilne vrednosti v primerjavi z bistrim sokom (več vlaknin, pektina in vitaminov). Kvaliteto naših izdelkov potrjuje tudi certifikat Izbrana kakovost Slovenija.
To je osnova za naše super HEIJUS okuse. Ideja se je razvila zaradi vse večje ponudbe funkcionalnih pijač – to so pijače z dodani vitamini, … V HEIJUS-u pa smo podobno funkcionalnost želeli doseči na bolj naraven način, z dodajanjem super zelišč (limonska trava, poprova meta, matcha, …), ki poleg pozitivnega učinka na zdravje, obogatijo okus soka in tako dosežemo bolj poln in unikaten okus.
HEIJUS je pakiran v flaškah po 200 mL – ena porcija. Ker vemo, da je dizajn in izkušnja enako pomembna kot okus smo veliko časa posvetili oblikovanju moderne minimalistične etikete, pozornost pa vedno pritegne tudi nalepka na pokrovčku, kjer je eden izmed mnogih različnih zanimivih dejstev, ki jih radi preberejo vsi.

IZBERI SVOJ OKUS

HEIJUS OKUSI

HEIJUS jabolko in poprova meta

HEIJUS jabolko in matcha

HEIJUS nefiltrirano jabolko

HEIJUS jabolko in limonska trava

Plastika? ne hvala!

Naše flaške so steklene. Reciklirajte jih naprej!

Slovenski proizvod

Jabolka so pridelana in predelana v Sloveniji.

Najvišja kakovost

Smo ponosni nosilci certifikata Izbrana kakovost Slovenija.

SLEDI NAM NA INSTRGRAMU

  • 188 Followers |
  • 123 Following |
  • 29 Posts
[instagram-feed]