ENERGIJA IZ NARAVE, NE IZ LABORATORIJA!

HEIJUS jabolko in limonska trava

Čaj limonske trave je manj poznan, a je neverjetnega okusa – nežen citrusni okus z izredno močno in omamno aromo, ki soku doda piko na i. Uporabljamo premium čaj limonske trave CC, ki je v Slovenijo pripeljana direktno iz organske farme v Indiji. Ta okus obožujejo tako otroci kot odrasli.

ENERGIJA IZ NARAVE, NE IZ LABORATORIJA!

HEIJUS jabolko in poprova meta

Vsi poznamo tisti občutek svežine ob zvečenju mint žvečilk. Predstavljajte si enak osvežilen okus, ki se odlično ujema s sladkobo jabolk – to je naš HEIJUS. Za infuzijo uporabljamo čaj poprove mete slovenske pridelave, ki je poln intenzivnega okusa po mentolu. Ta okus bi definitivno opisali kot bolj sofisticiran – priporočamo ga za mlade odrasle in odrasle.

ENERGIJA IZ NARAVE, NE IZ LABORATORIJA!

HEIJUS nefiltrirano jabolko

Tole pa je naš »klasik«, za vse ki si zaželijo flaško nefiltriranega jabolčnega soka najvišje kvalitete z izredno bogatim okusom.

Energija iz narave, ne laboratorija!

HEIJUS jabolko in matcha

Matcha je japonski čaj, pri katerem so celi zmleti listi dodani soku. Matcha je naravno polna s kofeinom, zato jo klasificiramo kar kot energijski HEIJUS, saj je vsebnost kofeina primerljiva s skodelico kave. Priporočamo jo vsem ljubiteljem zelenega čaja in matche, ki bodo nad kombinacijo »matcha – jabolko« sigurno navdušeni, vsem, ki ne pijejo kave pa potrebujejo kakšen ‘kofeinski kick’ in vse ostale, ki radi poiskusijo kaj novega.